Logo

Rødvinspocheret pære

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 pærer
4 dl rødvin
2 spsk citronsaft
5 spsk sukker
1 hel kanel
4 dl cremefraiche (38%) eller vaniljeis

 
Rødvinen bringes i kog i en gryde, tilsættes citronsaft, sukker og kanel.
Pærerne skrælles og lægges hele i den kogende rødvin.
Simrer til de er møre, afkøles i lagen og serveres i portionsglas med iskold cremefraiche eller vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her