Logo

Grønsagspande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g fintstrimlede porrer
4 knuste hvidløg
1 rød peberfrugt
1 knsp. finthakket chili
150 g sukkerærter
2 dl frosne majs
4 dl røde eller hvide bønner

Skær peberfrugterne i små terninger og svits dem kort på en tør slip-let pande sammen med porre og hvidløgsfed.
Rør hele tiden i panden, ellers brænder massen på.

Bland majskornene i sammen med bønnerne og chilien, og lad det simre sammen få minutter.
Bland sukkerærterne i og smag til med salt og peber.

Serveres direkte fra panden med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her