Logo

Gulerodskage med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g farin
2 dl olie
4 æg
275 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g reven gulerod
200 g flødeost
120 g smør
220 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

300 g farin og 2 dl olie røres sammen, 4 æg piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.
Bages ved 185°C i ¾ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her