Logo

Kylling med estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster
4 skiver parmaskinke
Dijon-sennep efter smag
salt og peber
8 kviste estragon, helst frisk, evt. tørret

Kyllingekødet bankes med let hånd til dobbeltstørrelse.
Kyllingestykkerne smøres på den ene side med et pænt lag sennep og rulles omkring parmaskinken og nogle kviste estragon.
Bind bomuldstråd rundt om, eller hold eventuelt sammen på rullen med en tandstik.
De brunes let på en pande i lidt olivenolie.
Tilsæt lidt vand eller bouillon, og lad dem simre/stege, til de er gennemstegt.
Drys salt og peber over.
Ved servering fjernes tråd eller tandstik, og rullerne skæres ud i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her