Logo

Fiskefilet med cherrytomater, kapers og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefilet med cherrytomater, kapers og frisk koriander

 

4 fiskefileter

hvedemel

2 fintsnittede skalotteløg

1 bakke cherry tomater

1 spsk kapers

frisk koriander

2 skiver citron

olivenolie

salt og peber

evt. nye kartofler eller ris

 

Læg fisken dobbelt, og vend den i lidt hvedemel.

Varm olivenolie på en pande, og steg fisken gylden på begge sider.

Krydr med salt og peber.

Varm lidt olivenolie i en gryde, og sauter løg, indtil de bliver gyldne.

Tilsæt halverede cherry tomater, og sauter dem i 2 minutter.

Tilsæt kapers og frisk koriander.

Smag til med salt og peber.

Server til fisken med skiver af citron og evt. kogte nye kartofler eller ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her