Logo

Pølsehorn - cocktail-pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

275 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk groft salt
100 g smør
1 ½ dl mælk
32 cocktail-pølser
æg til pensling

Bland hvedemel, bagepulver og salt. Smuldr fedtstoffet i. Tilsæt mælk og ælt hurtigt dejen sammen. Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 8 trekanter. Læg 2 cocktailpølser i den brede ende. Rul dejen sammen om pølserne fra den brede ende mod spidsen og form dem til horn. Pensl med æg. Bag hornene ca. 15 minutter ved 200 °. Lidt sennep kan smøres på dejen under pølserne.

Tips: Er fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her