Logo

Mørbrad med persillefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 afpudset svinemørbrad
 
Fyld:
1 lille hakket løg
2 spsk flødeost naturel eller med hvidløg
1 bundt persille
salt, peber
20 g smør
1 dl bouillon
4 dl fløde
bomuldssnor
 
Flæk mørbraden halvt igennem på langs.
Bank kødet lidt ud med håndfladen, så det bliver fladt.
Til fyldet blandes løg, flødeost og persille med salt og peber.
Fordel blandingen på den ene halvdel af mørbraden.
Læg den anden halvdel over.
Bind kødet sammen med bomuldssnor.
Brun smørret i en stegegryde og brun mørbraden heri.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt bouillon og fløde og lad mørbraden simre ca. 20 min.
 
Tilbehør: Kartofler eller ris og grøn salat eller tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her