Logo

Kvarkfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dem må paven gerne spise om fredagen: Frikadeller helt uden kød, som mange synes smager bedre end de sædvanlige grønsagsfrikadeller

Dem må paven gerne spise om fredagen: Frikadeller helt uden kød, som mange synes smager bedre end de sædvanlige grønsagsfrikadeller

 

250 g mager kvark

1 æg

1 hvidløgsfed, presset

salt, peber og lidt muskat

50 g rasp

20 g soltørrede tomater, hakkede

1 knsp timian, tørret

(oliven)olie og/eller smør til at stege i

 

1. Kvark røres med 1 æg, et presset hvidløgsfed, salt, peber og lidt muskat.

Rasp, soltørrede tomater og tørret timian blandes i.

Massen hviler i 20 minutter.

 

2. Kvarkfarsen formes til 8 frikadeller, som steges i 4 minutter på hver side ved middel varme i rigeligt olie og/eller smør.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her