Logo

Oldemors Pebernødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oldemors Pebernødder

Lækre og utrolig sprøde!

 

125 g smør
125 g sukker
1 æg
1 tsk natron
½ tsk ingefær
¾ tsk kardemomme
½ tsk kanel
1 knsp hvid peber
275 g hvedemel


Sukker og smør røres sammen, ægget tilsættes.

Krydderierne og natron blandes i melet og æltes sammen med sukkerblandingen.
På et melet bord rulles dejen ud til fingertykke pølser, som skæres ud i ringe på ½-2 cm længde, afhængig af hvor store, du ønsker pebernødderne.

De hæver noget under bagningen.
Pebernødderne rulles mellem håndfladerne som boller, trykkes lidt og lægges på en bageplade med bagepapir.

Bages ved 200°C i 10 -12 minutter.
Opbevares i lufttætte dåser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her