Logo

Torsk dampet i olivenolie og citron med Puy-linser...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

nye rodfrugter og persille

3 dl jomfruolivenolie
4 stk torskefilet a 130 g
160 g Puy linser
Filet af 4 citroner og skal af 1
4 udskårne. små nye selleri med top
12 små nye pastinakker med top
12 små nye persillerødder med top
1 håndfuld plukket bredbladet persille (gem stilkene)
Salt, peber
 
Kog linserne i vand med persillestilke og salt, ca. 10 minutter.
Blancher alle rodfrugter.
 
Læg rodfrugter, citronfileter og -skal samt linser i bunden af en gryde.

Tilsæt olivenolie og læg torskestykkerne ovenpå.
Drys salt og peber på.
Damp under låg 10-15 minutter og tilsæt hakket persille.
Server straks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her