Logo

Makrontærte med kanelfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Makrontærte:
4 æggehvider
50 g sukker
250 g knuste makroner
75 g hvedemel
125 g smeltet smør
2-3 skrællede æbler (250 g )
1 spsk mandelflager
 
Kanelfløde:
1 dl piskefløde
1 tsk stødt kanel
1 spsk flormelis
1 dl cremefraiche
 
Makrontærte:
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er lidt sej.
Vend makroner, hvedemel og flydende smør/margarine forsigtigt i.
Vend æblebådene i dejen og kom den i en tærteform, beklædt med
bagepapir.
Drys med mandelflager og bag kagen ved 160°C i ca. en time
Kanelfløde:
Pisk fløde, kanel og flormelis luftigt og pisk til sidst cremefraiche i.
Serveres lun eller kold med kanelfløde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her