Logo

Påskesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammebryst uden ben
salt
peber
1 fedhvidløg
2 dl bouillon

Fyld:
200 g hakket kød efter behag
1 dl vand
2 spsk rasp
½ tsk salt
lidt peber
1 tsk basilikum

Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg.

Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum.
Farsen smøres i et tyndt lag over kødet.
Kødet rulles sammen på den lange led, fæstnes med kødnåle og snøres.

Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170ºC.
Når kødet er brunet, tilsættes bouillonen og stegen dryppes af og til under stegningen.
Bradepanden koges af og skyen serveres til.
Hertil serveres grønsager.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her