Logo

Ostefyldte kødroulader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g mørt oksekød
salt og paprika
150 g ost i bjælker
smør til stegning
3 dl kødbouillon
2 spsk hvedemel
½ dl fløde
 
Skær kødet i tynde skiver eller bed slagteren gøre det.
Drys salt og paprika over og læg ostebjælkerne på.
Kødet rulles sammen og rullerne fæstnes med grillnåle eller tandstikker.
Brun smørret i en gryde og steg rullerne pænt brune hele vejen rundt.
Hæld bouillon ved og lad retten småstege til kødet er mørt, ca. 1 time.
Tag kødet op.
Rør en meljævning og hæld den i skyen.
Lad det koge godt igennem.
Smag saucen til med salt og paprika og hæld fløden i til sidst.
Tag grillnåle/tandstikkere ud af kødet, hæld saucen over og servér med
kartofler og grønne bønner.
 
Tips: Osten til disse roulader skal helst være en mild Samsø eller
Danbo, da ostens smag og lugt forstærkes ved opvarmning.
Ostebjælkerne skal være korte i forhold til kødet, som skal rulles
omkring, ellers løber osten ud under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her