Logo

Pasta med hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 portioner pasta
150 g hamburgerryg uden fedtkant i små tern
2-3 spsk reven ost, evt. emmentaler
Friskmalet sort peber
Tilbehør: Icebergsalat

Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Læg den friskkogte, varme pasta på 4 tallerkner og drys med hamburgerryggen og osten.
Drys med peberrod og servér med fintstrimlet icebergsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her