Logo

Jambon Persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God frokostret, der også kan gøre det ud for et helt måltid. Jambon Persille er ældgammelt Bourgogne-køkken. Man ser det ikke andre steder i Frankrig end der.

1 sprængt svineskank
2 store bundter persille

Svineskanken koges langsomt og skummes efterhånden, så skyen bliver klar. Skanken tages op efter to timer, eller når den er godt mør. Fedtet fjernes, hvis man er til det, og kødet skæres i små firkanter.
Skyen koges ind til omkring ½ liter under stadig afskumning. Derefter sigtes den gennem et viskestykke og er klar til brug.
Persillen hakkes fint. Kød og persille anbringes lagvis i fire kaffekopper, overhældes med skyen og stilles koldt i mindst 12 timer.
Vendes ud på en tallerken og serveres med hvidt brød (se opskrift på: Hvidt brød) og sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her