Logo

Røget tunfisk med sauce, spinat og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget tunfisk
2 dl tør hvidvin
100 g koldt smør
300 g frisk spinat
4 spsk snittet purløg
Smør til stegning
Salt
Peber friskkværnet

Varm smørret i en rummelig pande, steg den revne spinat i smørret til den er blød, bland den strimlede røget tunfisk i, og lad fisken blive varm. Krydres med salt og peber.

Kom hvidvinen i en tykbundet gryde og lad det koge igennem, pisk den kolde smør i, og smag til med salt og peber, tilsæt purløg.

Anret spinaten med fisken på 4 tallerkner, kom den varme sauce over, server straks.

Hertil kan evt. serveres groft brød eller kogt jasminris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her