Logo

Røget laks med hvidløgsost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 avocadoer
100 g hvidløgsost
1 spsk fløde
½ tsk sennep
200 g røget laks
grøn peber til pynt

Avocadoerne halveres, stenene fjernes og der dryppes med citronsaft. Hvidløgsost røres med fløde og sennep, og det fyldes i avocadoerne.

Pyntes med røget laks og grøn peber. Serveres med ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her