Logo

Kæmperejer i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
12 kæmperejer (evt. 24 skagensrejer)
25 g smør
1 gulerod
1 skive selleri
½ porre
2 skalotteløg
1 tsk re­ven, frisk ingefær
1 fed hvidløg
½ dl hvidvin
3 dl piskefløde
1 spsk karry
1 tomat
 
1. Skær grønsagerne i fine strim­ler.
Pil de rå rejer (husk at gem­me skallerne) og steg dem i smør i 2-3 min. Tag rejerne op og læg dem i et ovnfast fad.
Kom de strimlede grønsager på panden og steg dem ved kraftig varme i 30-40 sekunder.
Tag dem op og fordel dem oven på rejerne. Hold det varmt.
 
2. Tilsæt hvidvinen på samme pande og kog ind.
Tilsæt reje­skallerne, reven ingefær, knust hvidløg, karry og fløde.
Lad det koge videre under svag varme i ca. 10 minutter.
 
3.
Befri tomaten for kerner og hak kødet.
Kom det over rejerne og si saucen hen over fadet.
Server evt. ris til.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her