Logo

Hakkede kalvesteaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca. 6 min. Ikke fryse-egnet
(6 personer)

1 kg hakket kalvekød
1 ½ spsk lys dijonsennep
evt. 1 fed hvidløg
1 bdt persille
1 bdt purløg
1 salatagurk
hvedemel
salt og peber
fedtstof til stegning
Pynt:
ærter
cherry tomater
Tilbehør:
råstegte kartofler
god blandet salat

Bland sennep i kødet og tilsæt evt. knust hvidløg.
Tilsæt finthakket persille, klippet purløg og finthakket salatagurk.
Form til tynde steaks, som vendes i hvedemel.
Krydr med salt og peber.
Steg dem kort på begge sider i smør på panden.
Pynt retten med ærter og skivede cherrytomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her