Logo

Kyllingefrikadeller og mangosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryst
2 æggehvider
1 æggeblomme
1 lille tsk boghvedemel
20 dampede grønne bønner
10 store blade basilikum

Salsa:
2 modne mangofrugter
4 spsk balsamicoeddike
2 tsk chiliflakes
1 tsk salt
4 spsk frisk persille
1 spsk citronsaft

Kom kyllingebrysterne i en foodprocessor med æg og boghvedemel.
Kør det igennem til det er en ensartet fars.
Hak de dampede bønner og kom dem i sammen med salt, peber og basilikum revet i små stykker.
Kom evt. ½ fintskåren frisk, sød chili i.
Formes til frikadeller og steges på en teflonpande i en lille smule olie.
Serveres med nye kartofler, mangosalsa og salat

Mangosalsa:
Skær frugten i tern.
Det hele blandes sammen i en skål og hviler 15 min. i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her