Logo

Tunsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tyk skive fersk tunfisk Ca. ¾ kg
salt
rasp

Marinade:
2 spsk olie
2 spsk hakket persille
2 nelliker
2 spsk hakket løg
1 citron saften fra
peber

Læg fisken i et ikke for stort ovnfast fad.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken – stil den køligt, tildækket, i mindst en time. Vend den af og til.
Drys rasp og salt over fisken og sæt fadet i en 200°C varm ovn i ca. 45 min.
Øs med marinaden af og til.
Hertil kogte kartofler og kogt grønsag som fx. broccoli, spinat eller bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her