Logo

Pastagratin med oksekød og mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastagratin med oksekød og mozzarella

 

En god variant af den velkendte pasta med kødsauce. Saucen og pastaen får en ekstra tur i ovnen med mozzarella og frisk basilikum på toppen.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 10 min. Ikke fryseegnet. 4 personer.

 

#

500 g hakket oksekød

2 spsk olie

2 løg (hakkede)

500 g røde tomater (i tern) (eller 1 dåse hakkede tomater)

2 fed hvidløg (finthakkede)

salt og peber

400 g pasta (penne)

250 g frisk mozzarella (i terninger)

1 potte/bdt basilikum (grofthakket)

 

Salat:

1 salathoved

1 spsk olie

2 spsk friskpresset citronsaft

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 200 °C

Brun kødet på en stor varm pande med olie.

Tilsæt løg og svits dem med et par min.

Sluk for blusset og tilsæt tomater, hvidløg, salt og peber.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand i det antal minutter, som er angivet på emballagen.

Lad pastaen dryppe af i en sigte og bland den med kødet, mozzarellaosten og basilikum.

Læg det hele i et stort, ovnfast fad smurt med lidt olie.

Bag gratinen i ovnen i ca. 10 min til osten er smeltet.

 

SALAT: Bryd salatbladene i grove stykker og kom dem i en skål.

Pisk olie og citron sammen med salt og peber og vend dressingen i salaten.

Server salaten til pastagratinen.

Pastagratin med oksekød og mozzarella

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her