Logo

Mørbradfad m/gorgonzola sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 mørbradbøffer (2 svinemørbrad)
bacon i skiver
4 porrer
Roquefort
Gorgonzola
Dijonsennep
Persille
Salt
peber
Ris og/eller grøn båndspaghetti

De 16 bøffer krydres med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep. Vikl et stykke bacon om hver bøf.
4 porrer skøres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde først). Fordel mørbradbøfferne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 30 minutter til bøfferne/bacon er brunet.
40-60 g roquefort og 120-150 g gorgonzola smeltes i en gryde med 3-4 dl piskefløde. Finthakket persille tilsættes, inden saucen hældes over bøfferne.
Retten står i ovnen ca. 20 min. mere.
Serveres med ris og/eller grøn båndspaghetti og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her