Logo

Broccolitimbaler med nøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g broccoli
hønsebouillon (terning) eller vand
2 æg
½ dl piskefløde
salt, peber
 
Sauce:
1 spsk smør eller margarine
1 spsk finthakkede mandler eller hasselnødder
1 spsk hvedemel
2 dl hønsebouillon (terning)
½ dl piskefløde
salt, peber, muskatnød
  
Gør broccolien i stand og del den i mindre stykker. Kog den i bouillon eller vand til den er mør.
Lad den løbe godt af.
Findel broccolien i en blender. (Gem evt. et par blomster til pynt).
Rør æg og fløde i og smag til med salt og peber.
Hæld blandingen i 4 smurte, ovnfaste portionsskåle og bag dem i vandbad i ovnen ved 175-200°C, 20-25 min.
 
Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde og svits mandlerne i et par minutter.
Drys melet over og spæd med bouillon.
Lad saucen koge 3-5 min.
Tilsæt fløden og lad det koge yderligere et par minutter.
Smag til med salt, peber og muskat.
Vend timbalerne ud på tallerkener, hæld lidt sauce ved og pynt evt. med
broccoliblomster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her