Logo

Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g okseinderlår eller klump
4 spsk olivenolie
1 tallerken med hvedemel
12 skalotteløg
3 grene rosmarin
½ flaske chianti rødvin
8 tomater
4 fed hvidløg
1 lille stykke hel kanel ca 3 cm langt
½ L oksebouillon
salt, friskkværnet peber
 
Frisk brød
 
Skær oksekødet i tern på 3X3 cm og vend det i melet. varm olien op i en
stor gryde og steg kødet 2-3 min til det er gyldent på alle sider.
Tag så kødet op af gryden.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Pil bladene af rosmarinen og steg begge dele i gryden.
Og læg så kødet tilbage i gryden.
Kom rødvinen ved og lad det simre i 5 min.
Skyl tomaterne og skær dem i kvarte.
Pil hvidløgene og hak dem groft. Hak også kanelstykket fint og kom det
hele op i gryden.
Tilsæt bouillonen.
Lad nu det hele simre under låg i yderligere 1 ½ time.
Rør undervejs og tilsæt evt. lidt mere vand.
Når retten er færdig, smages den til med salt og peber.
Serveres med frisk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her