Logo

Cappuccinois

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl meget stærk nylavet kaffe
1 ½ dl piskefløde
evt 1 spsk flormelis
½ l. vaniljeis
1 tsk kakao
1 spsk hakkede mandler eller pistacier

Hæld den nybryggede kaffe op i 4 kopper eller glas og lad den blive kold.
Bland fløde og flormelis og pisk blandingen stiv.
Del isen i 4 stykker lige før serveringen og kom et stykke i hver kop kaffe.
Læg en klat flødeskum øverst på hver portion eller sprøjt den på i en top.
Drys med kakao, hakkede mandler eller pistacier og servér med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her