Logo

Æggekage med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk koldt vand
1 løg
4 tomater
6 æg
½ tsk basilikum
15 g margarine
1 dl mælk
1 bk.purløg
1 ds tun i vand
10 sorte oliven uden sten

Æg, mælk, vand og basilikum piskes let sammen. Løget skæres i terninger, tomaterne i kvarte.

Løg og tomater svitses let i margarine på panden. Æggemassen hældes på. Tunfisken fordeles ovenpå.

Æggekagen stivner ved jævn varme, evt. under låg, på ca 15 min. Pyntes med halve oliven og klippet karse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her