Logo

Fisk, stegt og serveret med nudler og jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk, stegt og serveret med nudler og jordnøddesauce

Pangasius er en dejlig fast fisk, som er nem at stege hel. Hvis du bedre kan lide fisk i mindre stykker, egner den sig dog også fint til det.

 

4 pangasius fileter, optøede

salt og peber

2 dl hvedemel

olie (til stegning)

250 g nudler

1 hovedsalat

2-3 forårsløg

1-2 lime i både.

Sauce:

4 spsk jordnøddesmør

4 spsk sojasauce

3 spsk risvineddike

4 spsk olie, ikke olivenolie

2 spsk ingefær, friskrevet

2 tsk sukker

*

Krydr fisken med salt og peber.

Vend den i hvedemel og steg sprød og gylden i rigeligt med varm olie.

Fileterne er så store, at du må stege to ad gangen eller bruge to pander.

Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.

Kom alle ingredienser til saucen i en skål, en efter en og rør godt rundt. Smag til.

Del salaten i blade og snit løgene fint.

Afdryp nudlerne og skyl dem hurtig i kold vand.

Kom små portioner nudler i "salat skålene" og pynt med sauce og forårsløg.

Server fisken med limebåde.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her