Logo

Squashstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ dl smeltet smør eller margarine
1 ¼ dl olie
3 ½ dl råsukker
2 æg
2 spsk vand
1 tsk vanilje
¼ tsk reven muskatnød
3 ¾ dl hvedemel
1 ¼ dl fuldkornshvedemel
1 tsk bagepulver
⅓ tsk salt
1 tsk natron
2 ½ dl rosiner uden sten
2 ½ dl revet kokosnød
3 ½ dl hvedeklid
6 ¼ dl revet presset og tætpakket squash
 
Rør smeltet smør, olie og sukker.
Pisk æggene og tilsæt vand, vanilje og reven muskat og hæld det i sukkerblandingen.
Sigt hvedemel, bagepulver, salt og natron, kom det i blandingen og tilsæt resten af ingredienserne.
Rør det hele godt sammen og spred dejen i en smurt bageform (ca. 18x10 cm.).
Bages ved 200ºC i 40 minutter.
Lad kagen afkøle, før den skæres i stænger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her