Logo

Kalvefarsruller med ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl rasp eller 2 kogte kartofler
1 dl vand
1 dl piskefløde
400 g hakket kalvekød
1 ½ tsk salt
Friskkværnet peber
1 æg
75 g ost, Costello eller smelteost
Smør
Fløde
Kinesisk soya

Raspen lægges i blød i vandet i nogle minutter eller kartoflerne moses.
Kødet blandes med salt, peber, rasp eller de mosede kartofler. og vand.
Blandingen røres til en fars med æg og fløde.

Smør farsen ud på et vandskyllet skærebræt i ca. 1 cm. tykkelse.
Farsen skære ud i firkanter på 8 X 10 cm.
Lig et stykke ost på hver firkant og rul sammen til roulader.

Brun rouladerne på stegepanden, og lad dem stege færdig ved svag varme.
Kom rouladerne på et varmt fad og kog panden af med fløde og smag sauce til .

Hæld saucen over rouladerne. Servér med grønsager og evt. råstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her