Logo

Yoghurtfromage med citron og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk sukker
2 spsk honning
fintsnittet skal af 1 usprøjtet citron
½ dl citronsaft
8 blade husblas
5 dl sødmælksyoghurt
2 ½ dl piskefløde
friske jordbær

Pisk æggeblommer med sukker, honning og citronskal.
Pisk saften i.
Udblød husblas i iskoldt vand i 4-5 minutter.
Vrid vandet af.
Overhæld den med ¾ dl spildkogende vand, rør, så det opløses.
Hæld i æggemassen på en gang.
Rør yoghurt i.
Pisk fløden til skum og vend den straks i fromagen.
Fyld det i en skål og stil koldt.
Server med skivede jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her