Logo

Yoghurt med citrus cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yoghurt med citrus cupcakes

Yoghurtens syrlighed får modspil af citrusoliernes sødme og gør disse cupcakes til en lækkerbisken!

 

12 cupcakes:

200 g hvedemel

175 g sukker

1 spsk revet skal fra en usprøjtet citron

1 spsk revet skal fra en usprøjtet appelsin

1 spsk revet skal fra en usprøjtet lime

1 spsk bagepulver

1 knsp salt

2 ¼ dl mager yoghurt naturel

1 ¼ dl solsikkeolie

1 æg, letpisket

 

Varm ovnen op til 200°C og smør en muffinform med 12 huller.

Bland mel, sukker, tre slags citrusskal, bagepulver og salt i en skål.

Pisk yoghurt, olie og æg sammen i en stor skål, til det er godt blandet.

Tilsæt melblandingen og rør rundt.

Pas på ikke at blande for meget.

Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip kagerne ud af formen og server dem varme.

Opbevar muffins i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

Variationer:

 

Yoghurtcupcakes med birkes

Følg basisopskriften. Fold 3 spsk birkes i dejen, efter at de tørre ingredienser er ti Isat.

 

Yoghurtcupcakes med citrusglasur

Følg basisopskriften. Lav citrusglasur: Rør' spsk af hver af revet skal fra en usprøjtet lime, appelsin og citron med 5 spsk vand og "5 g sukker. Opløs sukkeret i en gryde over lav varme. Lad det simre i 5 minutter. Dryp glasuren over kagerne.

 

Yoghurtcupcakes med citrus og blåbær

Følg basisopskriften. Fold 90 g tørrede blåbær i dejen, efter at de tørre ingredienser er tilsat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her