Logo

Gratineret spinat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret spinat med bacon

2 pk dybfrossen hel spinat

3-4 tomater eller 1 ds flåede tomater

2 løg smør eller margarine

salt og friskkværnet peber

2½ spsk hvedemel

2,5 dl mælk

3 spsk reven dansk Emmentaler

2 æg

rasp

6-8 skiver røget bacon

*

Tø spinaten op og lad den dryppe af.

Bred den ud i et velsmurt, ild­fast fad, dæk med tykke tomatskiver eller de halverede flåede toma­ter.

Hak løgene groft og lad dem blive gennemsigtige i lidt smør el­ler margarine.

Læg dem i fadet og drys med salt og peber.

Bag 2 spsk fedtstof af med hvedemelet og spæd med mælken.

Lad det koge i 10 minutter - rør af og til.

Tag gryden af varmen og rør reven ost og sammenpiskede æg i.

Hæld det over ingredienserne i fadet og drys med lidt rasp.

Skær/klip baconskiverne i mindre stykker og fordel dem over retten.

Stil den i 225°C varm ovn i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her