Logo

Skotske æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket kalv og flæsk
1 lille løg, revet
2 spsk rasp
1 æg, delt i blomme og hvide
1 spsk persille
1 knivspids muskatnød
4 hårdkogte æg
1 ¼ dl rasp
salt
peber
olie til friturestegning

Rør hakket kød, løg, rasp, æggeblomme, persille, salt, peber og muskatnød sammen i en skål.

Farsen deles i 4 portioner. Med både hænder pakkes en portion fars rundt om hvert æg (som er pillet), så ægget er helt omsluttet.

Æggene pensles med sammenpiskede æggehvide og rulles i rasp, så de er helt dækkede.

Fritureolien varmen i en tykbundet gryde. Læg æggene i olien og kog dem for jævn varme i 8 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Æggene tages op og afdryppes på køkkenrulle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her