Logo

Hindbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rulle Digestive kiks
75 g smør
1 tsk vanilje
1 spsk sukker
1 æg
1 æggeblomme
2 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde
500 g hindbær

Læg kiksene i en pose og rul dem til krummer med en kagerulle. Bland smeltet smør, vanilje og 1 spsk sukker i og pres dejen ud i en tærteform. Stilles koldt en time.
Pisk æggeblomme, æg og resten af sukkeret luftigt og tilsæt den piskede fløde. Bred cremen ud over tærten og fordel hindbærrene herpå. Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her