Logo

Fladfisk i ovn med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g fladfisk (se i Ordbog)
125 g champignon
1 porre
1 ½ dl vand eller halvtør hvidvin
25 g smør
1 rød peberfrugt
1 gulerod
1 skive selleri
3 spsk rasp

Rens fisken. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner.
Skær dem i tynde strimler. Befri champignonerne for rodskive.
Skyl dem under rindende koldt vand.
Skær porren i tynde ringe og høvl guleroden og selleri på den grove side af råkostjernet.
Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad.
Læg fisken med den lyse side nedad ovenpå. Krydr med salt og peber. Hæld vand/vin i fadet, men ikke over fisken, og sæt det i en 200°C varm ovn i 40 minutter.
Hvis væsken skulle dampe væk, hældes der mere ved.
Server fra fadet med fx. kartofler, ris eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her