Logo

Fyldte Kaktusfigner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kaktusfigner
100 g marcipan
3 dl piskefløde
4 æg
4 makroner
cognac efter smag

Start med at tænde ovnen på 150ºC
Tag handsker på og skyl fignerne og skær dem fri for pigge.
Skær toppen af og udhul fignerne og kom kødet i en si over en skål.
Pisk to af æggene og bland marcipanen heri
Pisk fløden til flødeskumog bland halvdelen af det med de sidste to æg, cognac og de knuste markroner.
Kom fyldet i figenerne og sæt dem i ovnen i ca 20 min.
Figenkødet mases med en ske til alt saften er kommet igennem og kun kernerne er tilbage.
Saften varmes forsigtig og serveres til de kolde eller varme figner sammen med resten af flødeskummet.
Velbekomme

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her