Logo

Friturestegte hyldeblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beignetdej:
500 g hvedemel
30 g sukker
10 g salt
1 æg
1 øl
4 dl lunkent vand
1 dl olie
4 æggehvider stiftpiskede

 
Når hylden blomstrer omkring sankthans, er det tid at lave friturestegte hyldeblomster.
Pluk en masse hyldeskærme med stilk.
Skærmene dyppes i beignetdej bestående af hvedemel, æg og mælk rørt sammen til pandekagedejskonsistens, og tilsat en smule salt og olie.
Herefter steges de i varm olie til de er gyldne.
Skærmene drysses med flormelis og blomsterne indtages uden stilke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her