Logo

Frikadellespid til grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fars:
400 g magert, hakket kalve- eller oksekød
1 revet løg
2 æggehvider
2 spsk rasp
1 spsk sesamfrø
3-4 spsk hakkede, friske krydderurter efter eget valg
salt
hvidløgspeber
evt. lidt danskvand.

Desuden:
250 g champignoner
1 bakkecherrytomater

Tilbehør:
1-2 auberginer
2 spsk grillolie
lidt tørret oregano
salt
hvidt brød.

Fars:
Rør kødet sammen med de andre ingredienser til en temmelig fast fars, der stilles koldt en halv times tid. Juster evt. farsens konsistens med lidt danskvand. Form farsen til små frikadeller, der forsteges i ovn eller på en tør pande. Opbevares koldt indtil grilningen, hvor de sættes på våde træspid skiftevis med champignoner og cherrytomater, pensles med en anelse grillolie og steges gyldne og varme på havegrillen.

Tilbehør:
Aubergineskiver pensles med en smule grillolie, drysses med lidt oregano og grilles på begge sider, til de er bløde.

Serveres med grøn salat og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her