Logo

Svinekam Boulangere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Et stykke svinekam, gerne nakkekam, på ca. 1 ½ kg gnides med salt og 6-8 nelliker stikkes i kødet, som derpå brunes i gryden i smør/margarine.
Et gratinfad smøres og heri lægges 6-8 skrællede kartofler skåret i tynde skiver lagvis med 2 løg snittet i næsten papirtynde ringe. Ind imellem fordeles 100 g smør/margarine, svinekammen anbringes ovenpå løg og kartofler, og smørret/margarinen, hvori den blev brunet, hældes over. Fadet sættes i ovnen ved kraftig varme (225ºC) ca. 10 min. Derefter tilsættes 3 dl kogende bouillon, blusset dæmpes, og det hele småsteger i ca. 1 ¼ time.
Ved anretningen skæres svinekammen i skiver, lægges igen i fadet, og retten er klar til bordet smørrystede grønærter serveres til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her