Logo

Kogte krebs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krebs
Vand
Groft salt (¾ dl til 2 liter vand)
Sukker
Dildkroner

Beregn 1 kg krebs til 3-4 portioner. Kogt ikke for mange krebs i samme kogevand - max 2 kg krebs giver det bedste resultat. Læg 1 kg krebs i af gangen.

I en stor gryde koges vand, salt og sukker op. Læg krebsene i og tilsæt dildkroner. Vandet skal dække krebsene. Beregn kogetiden(9 minutter under låg) når vandet atter koger.

Lad krebsene køle af i kogevandet. Læg nye dildkroner i under afkølingen. Det er vigtigt at krebsene afkøles hurtigt. Sæt gryden i vand gerne med is i. Skift ofte vandet.

Holdbarhed:
3-4 dage i køleskabet
3-6 måneder i fryser

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her