Logo

Uglegylp på skovbunden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
500 g hakket spinat
1 spsk smør
salt
1 pose kyllinge spareribs 

     
Kog kartoflerne møre, mos dem og bland hakket spinat og smør i.
Juster med kogevandet og smag til med salt
Hæld op i ovnfast fad, og bred mosen ud, placer kyllingespareribsene ovenpå
Sæt det ind i ovnen på 200°C i 20 min
Marinaden fra kyllingerne flyder ud over mosen, og giver det hele et ret ulækkert udseende, smagen derimod er helt i top.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her