Logo

Rødspætte med gulerødder i hvidvinssauce - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g gulerødder, i fine strimler
1 skalotteløg, i skiver
25 g smør
2 spsk vand
4 rødspættefileter
salt og peber

Sauce:
1 skalotteløg, hakket
1 ¼ dl hvidvin
75 g smør

Kom gulerødder, skalotteløg, smør og vand i et stort serveringsfad.
Læg låg på og stil det i ovnen i 8 min ved 100%.
Anbring rødspættefiletterne ovenpå gulerødderne og tilsæt salt og peber.
Læg igen låg på og sæt fisken i ovnen i 2 minutter på hver side ved 100%.
Sæt til side.
Kom det finthakkede skalotteløg, hvidvin, salt og peber i et lille fad.
Kog ved 100%, indtil der kun er ca 3 spsk væde tilbage.
Tilsæt smør i terninger og varm i 30 sekunder ved 100% - Pisk
Anret en filet og ¼ af gulerødderne på hver tallerken og hæld saucen hen over fisken.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her