Logo

Kinesisk risret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg skinkekød i tern.
1 dåse cocktailpølser.
30 g smør.
250 g champignoner.
125 g små løg.
salt og karry.
1 dl vand.
1 dl tomatpure.
250 g ærter.
evt. kulør
 
Kødet brunes i smør tilsat karry.
Champignoner og de hele løg tilsættes sammen med vand og tomatpure.
Når kødet er mørt, tilsættes ærter og cocktailpølser.
Løse ris serveres til.

 
Tips: cocktailpølser revner let, og de må derfor ikke koge med for længe.
Karry tilsættes det brune smør før kødet brunes, så trænger karrysmagen
bedre igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her