Logo

Kalkunruller med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunruller med soltørrede tomater

50 g soltørrede tomater
4 kalkunschnitzler (ca. 500 g)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
15 g smør
Dressing:
2 dl Karolines Køkken fromage frais 0,3%
1 bundt rucolasalat
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
1 små knuste fed hvidløg
500 g squash i tern
2 spsk olivenolie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
500 g frisk pasta
1 bundt grofthakket persille

Overhæld tomaterne med kogende vand og lad dem trække mindst 15 min.
Bank schnitzlerne flade, drys med salt og peber og brun dem i en pande med smør.
Dressing: Rør fromage frais sammen med grofthakkede, udblødte soltørrede tomater, hakket rucola og krydderier.

Smør det på schnitzlerne, fold dem sammen og fæst dem med en kødnål/tandstikker.

Læg dem i et fad foret med bagepapir og steg kødet midt i ovnen  8-10 min. ved 200°C.
Kog imens pastaen efter pakkens anvisning.

Sauter hvidløg og squash i en gryde med olivenolie 5-10 min.

Krydr med salt og peber og vend den afdryppede pasta i gryden sammen med lidt hakket persille. Server straks.
Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her