Logo

Polenta Valdostana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Polenta (grundopskrift)
7 ½ dl vand
salt
300 g mellemfin majsmel
 
Yderligere:
180 g fontina (råmælksost)
80 g smør
 
Vandet koges op med saltet.
Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang.
Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min.
Imens skæres osten i små tern.
Når polentaen er færdig tages den fra varmen og tilsættes smør og ost.
Grøden røres over svag varme nogle minutter til osten er smeltet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her