Logo

Kagemand - kagekone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vandbakkelsesdej: 
3 dl vand 
130 g margarine 
150 g hvedemel 
4 æg 
lidt salt 
Samt slik og glasur til pynt samt lakridssnørebånd til hår.
 
Vand og margarine varmes op.
Herefter tilsættes melet af en omgang under kraftig omrøring, hvorefter det hele sættes til afkøling.
Nu piskes æggene i et efter et, hvor der piskes i et minuts tid efter hvert.
Det hele skal blive en tyk cremet masse, og den smøres ud på en plade som en kagemand/kone i et  ½ cm tyndt lag.
Dejen bages i ca. 20-30 minutter ved 200°C, og tages ud når kagemanden er gyldenbrun.
Vær opmærksom på at en for tidlig udtaget vandbakkelse falder sammen.
Så man kan lave nogle testboller ved siden af, så selve kagemanden først kommer ud til rette tid.
Den afkølede kagemand pyntes med glasur og slik, hvorefter den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her