Logo

Højrebssteg med chili-parmesanfritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Højrebssteg med chili-parmesanfritter

1 Højrebssteg

1 kg store kartofler

2 rosmarinkviste

4 fed hvidløg

2 røde chili

Olivenolie

Salt, peber

75 g frisk revet parmesan

2 store håndfulde rucola

1 glas ovnbagte tomater

2 dl croutoner

1-2 spsk ristede pinjekerner

 

Grill kødet indirekte i ca. 1 time.

Brug et stegetermometer, den er færdig når centrumtemperaturen er 65°C.

Skræl kartoflerne og skær dem i stave.

Hak rosmarin, hvidløg og chili uden kerner.

Vend kartoflerne i olivenolie, chiliblandingen og salt.

Læg dem i en foliebakke og grill dem indirekte ca. 30 min., vend dem efter 15 min.

Drys kartoflerne med parmesan og grill dem endnu 5-10 min. ved indirekte varme til osten er gylden og kartoflerne sprøde.

Kartoflerne kan også laves i ovnen ved 210°C

Bland rucola, tomater, croutoner og pinjekerner lige inden servering.

Dryp evt. med lidt olivenolie og hvid balsamico.

Skær kødet i skiver og server med fritter og blandet salat.

--

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her