Logo

Jordbærtirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg jordbær
2 dl appelsinsaft
4 spsk Cointreau
24 stk lady fingers (savoioardi)
4 stk æggeblommer
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
500 g mascapone
2 dl piskefløde
4 stk æggehvider
Reven chokolade
 
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 til pynt.
Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og
Cointreau.
Pist æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascapone samt piskefløde til
en tyk og luftig creme.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen.
Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær.
Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til
næste dag.
Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her