Logo

Ragout af gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl hønse- eller kalveouillon
150 g linser "verte du puy"
2 snittede gulerødder
250 g gullasch kød
olivenolie
2 fed hvidløg
timian
Salt og peber

Varm olivenolie i en gryde og sauter kødet 2 - 3 minutter.

Krydr med salt og peber. Tag kødet fra.

Skyl linserne og kom dem i en gryde med halveret hvidløg og bouillon.

Lad det simre 5 minutter.

Tilsæt gulerødder og lad det simre yderligere 10 minutter.

Tilsæt kødet og plukket timian.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.

Server retten som den er med et godt glas rødvin og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her